Alla inlägg under mars 2013

Av Emma - 13 mars 2013 14:42

Igår kväll vid kl 20 mötte jag upp Carro i Vebände Ridläger för att ha lite ridhusträning med hundarna! Kallt var det, men vilken lyx att kunna träna i ridhus! Jag hade tagit med mig hopphinder och slalom för att börja introducera för Clura, givetvis valde jag hinder av typen som skall stickas ner i backen för att de tar mindre plats i bilen. Men som jag misstänkte gick det inte få ner dem i backen i ridhuset eftersom det var fruset en liten bit ner där med! Så vi improviserade med att sätta koner som infångare och lägga hinderpinnarna på marken. Bara för att Clura skulle få öva på detta lite!


Clura skötte sig utmärkt i ridhuset, det var hennes första gång i ridhus och att träna ihop med Carros hundar, men hon fokuserade fint och gjorde det som jag begärde av henne! Duktiga lilla hund!


Jag körde några framåtsändande genom våra improviserade infångare, samt tränade en del fotgående. Mycket nöjd med kvällsträningen och lilla Cluras insats! Här kommer ett videoklipp på lite av träningen från igår, ursäkta att texten försvinner snabbt i slutet (ny på redigera filmerna).


Ha en bra dag!


/Emma



 

Av Emma - 11 mars 2013 07:01

Ja så var man här igen, lite visare och lite starkare får jag hoppas! Bloggen har fått byta namn eftersom vi inte längre kommer få följa Divas upptåg, då hon inte längre finns hos mig fysiskt... Men i mitt hjärta och själ lever hon vidare....


Ja mycket har ju hänt sedan mitt senaste inlägg om Divas bortgång. Livet har gått vidare, och bloggen får nu en ny fyrbent följeslagare att följa i vått och torrt. För i slutet av 2012 var det ett faktum, jag hade beslutat att byta ras efter ett år av tråkigheter inom Aussie, förlora sin älskade vän hastigt, en korsbandsskada med operation osv, gjorde att jag tyckte det var dags att pröva mina vingar på annat håll. Så i december flyttade lilla Clura in hos oss i Fageräng. Clura är en BC från Sarah på kennel Valltäppan i Älmhult. Hon har ju redan hunnit bli hela 4,5 månad gammal, tiden flyger iväg.


Ni kommer få följa våra träningar och kurser mm här i bloggen, och visst kommer det komma lite filmsekvenser med.


Ha det gott så länge!


Kram

Emma

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


LillaClura bloggen kommer handla om mig Emma & om hundträning med min BC Clura i första hand, men även lite annat smått å gott!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

gästbok

Skriv en rad:


Ovido - Quiz & Flashcards